sábado, 21 de enero de 2023

ARRENQUEM EL TRIMESTRE AMB UN MUNT D'ACTIVITATS!


Es Bastoners i Bastoneres ja estem de tornada de les vacances de Nadal! 

El dimarts, just després de començar l'escola, vam portar a la classe alguns jocs que ens havien regalat durant aquestes festes i vam passar una bona estona compartint-los amb els companys i companyes. 

Podeu veure les fotografies aquí!

A més a més, ja ens hem posat en marxa per començar el projecte del món de l'espectacle. Per això, hem fet unes màscares de guix (inspirant-nos en la còmedia de l'arte) per decorar el vestíbul. Podeu veure el procés que hem seguit (vigileu, que fem u na mica de por!). I si voleu veure com han quedat, les trobareu al vestíbul!

Aquest any l'acte d'inici ha estat fer una visita a Ca l'Estruch, la fàbrica de creació de les arts en viu del nostre barri. Hi hem anat conjuntament amb els Coales i els Astronautes. Allà ens han ensenyat com són per dins les instal·lacions: des de la nau on es fan els decorats, fins al teatre on uns ballarins escalfaven la veu o una sala on vam poder veure dues noies ballant dansa contemporània. La visita ens ha encantat i ens ha donat moltes idees per arrencar el nostre projecte. Que comenci l'espectacle!




No hay comentarios:

Publicar un comentario